#CeitidoresceutiedulceRomanie?

1424451_757160101020181_6433560840331217579_n

‪#‎CeitidoresceutiedulceRomanie‬?

Cu riscul de a ma repeta, imi cer scuze inca o data pentru neclaritatea fotografiei.Poate pe viitor traiul acestei tari se va vedea clar si limpede, macar unul la limita normalului si a decentei, nu acea luminita de la capatului “tunelului” UE.

Indiferent cine va fi Presedintele Romaniei, astazi a castigat votul pro democratie, dreptul la libera exprimare si prezenta ridicata. Toate astea datorita campaniilor din media si online, a romanilor din Diaspora care au incasat gaze lacrimogene in seara asta, a tuturor romanilor care si-au convins conationalii sa voteze.

Avem nevoie cum spun multi de un nou partid politic.Eu spun ca avem nevoie de un nou lider care alaturi de tineri sa cladeasca viitorul generatiilor viitoare. Eu unul m-as sacrifica pentru ca generatiile viitoare, copiii nostri sa beneficieze de:

1.Infrasctutura-in Londra se afla in constructie o magistrala de metrou de 160 km, iar autostrada A1-Bucuresti–Pitesti–Sibiu–Deva–Timisoara–Arad–Nadlac are 291 km in uz

2.De un sistem de sanatate “sanatos”-sa nu mai “bagam in buzunar” la medici, asistenti, etc; sa fim bagati in seama noi si cei dragi noua

3.De un sistem educationul performant- nu avem neaparata nevoie de tablete in loc de manuale, cat avem nevoie de dascali bine platiti, care isi petrec cel putin mai bine de 6 ore ca sa nu fim o natie de analfabeti, agramati

4.De independenta justitiei -Tiriac a spus: “Ar trebuie ca tineri sa iasa in strada si sa intrebe ce s-a intamplat cu cele 3 trilioane, repet 3 trilioane de dolari, PIB-ul pe ultimii 25 de ani?!?”. Vinovatii sunt baronii locali, asa zisa clasa politica din ’90 pana astazi, politicienii corupti care ne-au adus la sapa de lemn. Am ajuns alaturi de bulgari “pe loc de retrogradare” conform BTI(Bertelsmann Stiftung’s Transformation) 2014:”o democratie defecta”.http://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index

Avem nevoie de REFORME.
Nu avem nevoie de mita eletorala, baroni locali, aliante care isi ascund titulatura
/identitatea, de episcopi, preoti “care l-au vandut pe Dumnezeu cu bucatica.”
Mobilizarea de care am dat dovada e necesara la Alegerile Parlamentare cand se formeaza majoritatea, care la randul sau formeaza Guvernul.Un exemplu de mobilzare sunt doi tineri din Canada au strabatut 127km ca sa voteze(http://www.gandul.info/…/drumetie-catre-sectia-de-votare-io…)

Atributiile presedintelui sunt urmatoarele:http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=6

P.S.Eu am votat azi(n.r 16.11).Tu?

‪#‎yeslavot‬#ceitidoresceutiedulceRomanie#nefacemauzit

 

Advertisements

One thought on “#CeitidoresceutiedulceRomanie?

  1. Eu nu vad rolul președintelui ca fiind un lider. Eu sint liderul meu si președintele lucrează pentru mine, imi asigura dreptul de a-mi fi propriul lider.

    Astfel, rolul guvernului nu este sa se bage in sistemul medical, ci sa ma lase pe mine sa aleg ce vreau si cum vreau.

    De asemenea, guvernul nu are dreptul sa se bage in educație. Parintii au aceasta autoritate, deci sint împotriva ca guvernul sa imi oblige copiii sa învețe ceva cu care nu-s de acord.

    Eu doresc o societate liberă, nu una controlată de stat.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s